MILOŠEVIĆ PRED GUST RASPORED PARTIZANA: Dvojica neizvesnih pred Inđiju

Novosti online

21. 08. 2020. u 13:26

UOČI meča Partizan – Inđija trener crno-belih Savo Milošević dao je najavu meča i otrkio ko je pod znakom pitanja.

МИЛОШЕВИЋ ПРЕД ГУСТ РАСПОРЕД ПАРТИЗАНА: Двојица неизвесних пред Инђију

Foto: N. Paraušić

Pred njegovom ekipom je tesan raspored i tri zahtevnija meča, pa zato mora da rotira ekipu kako bi imao sveže postave na raspolaganju.

- Nisu najbolje startovali, ali su imali mnogo promena i u sastavu i na klupi. Pobedili su u poslednjem kolu Napredak protiv koga smo mi imali problema. Mi smo pod alarmom od prvog kola, svako opuštanje može da nam se obije o glavu, posebno što nam slede kvalifikacije za Ligu Evrope, za koje se zna koliko su nam bitne. Čeka nas serija od 3 utakmice u 7 dana, trudili smo se fizički da poradimo na nekim stvarima ovih dana. Biće nekih promena u odnosu na meč u Surdulici, jer nas čekaju tri teške utakmice i biće rotacije. Naša prednost jeste naš teren koji je idealan i na kojem je komotno ekipi. Potrudićemo se da taj segment iskoristimo i protiv Inđije.

Pod znakom pitanja za meč protiv Inđije su Lazar Marković i Sejduba Suma.

- Suma i Marković su delom trenirali, delom su bili na terapijama, videću kakvo je njihovo stanje za utakmicu za sutra, ali se nadamo da će, ako ne sutra, biti spremni za četvrtak.

Lazar je dobio novi udarac i zato se njegov povratak na teren odužio.

- Taj otok nikako da spadne. Povreda je više bolna nego teška i sve ovo što radimo više je prevencija da ga sačuvamo, ne smemo da rizikujemo previše, jer novi udarac bi mogao da bude opasan, ne smemo da rizikujemo da ga izgubimo na duže vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024