MA, BOLJE NE MOŽE: Francuska rivijera, luksuzna superjahta i prelepa Georgina u krilu - Kristijanov bogovski odmor (FOTO)

Novosti online

19. 08. 2020. u 22:26 >> 22:41

PRAVA je idila letovanje jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda (35) i njegove zanosne verenice Georgine Rodrigez (26).

МА, БОЉЕ НЕ МОЖЕ: Француска ривијера, луксузна суперјахта и прелепа Георгина у крилу - Кристијанов боговски одмор (ФОТО)

Foto: Instagram

Ovaj atraktivni par trenutno uživa na luksuznoj superjahti krstareći po francuskoj rivijeri, istovremeno objavljujući romantične statuse i fotografije na društvenim mrežama, na kojima se ljube ili, pak, uživaju u zalasku sunca.

Lepa Georgina objavila je na svom Instagramu fotografije na kojima ona i Ronaldo, izvaljeni na krmi jahte, razmenjuju nežnosti uz status na kojem je napisala: “Koliko se samo srećno osećam”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que afortunada me siento ❤️

Objava koju deli Georgina Rodríguez (@georginagio) dana 18. Avg 2020. u 11:50 PDT

As Juventusa na odmoru, pak, najviše slika posvećuje svom savršeno isklesanom telu, ali zna da podeli i poneku sliku s Georginom uz dirljivu posvetu.

- Presrećan sam što mogu da delim ove prekrasne trenutke s tobom - napisao je Ronaldo, uz fotografiju na kojoj drži Georginu u krilu dok se sunčaju na jahti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to share these beautiful moments with you! 👩‍❤️‍👨😘

Objava koju deli Cristiano Ronaldo (@cristiano) dana 12. Avg 2020. u 6:36 PDT

Mada, zna Kristijano da bude i romantičan. Nedavno je tako ispod fotografije svoje verenice napisao: “U ovim je očima ljubav mog života, najlepša žena na svetu... Moja Georgina".

Georgina i Ronaldo bezbrižno uživaju u morskim radostima na jahti koja je duga 27 metara i teška 93 tone. Superjahta Azimut Grande koju je Ronaldo prošle godine kupio u Italiji za sedam miliona dolara trenutno je na području Sent Tropeza, nekada ribarskog mesta, a danas utočišta bogatih i slavnih.

Na jahti su i sva Ronaldova deca - najmlađa, dvogodišnja Alana Martina, biološka ćerka Ronalda i Georgine, trogodišnji blizanci Eva i Mateo koje je Ronaldo dobio 2017. uz pomoć surogat majke u SAD, te 10-godišnji Kristijano Ronaldo Jr., Ronaldov najstariji sin nad kojim ima puno starateljstvo, a javnosti nikada nije otkrio identitet njegove majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida... ❤️

Objava koju deli Georgina Rodríguez (@georginagio) dana 11. Avg 2020. u 4:51 PDT

Naravno, uz megajahtu koja ima pet kabina, šest kupatila i dva "lanža" dolazi i posada koja je stalno na raspolaganju, a deo Ronaldove stalne posade očito su i dadilje jer, iako su se jedno vreme svi zajedno kupali, ronili i prskali, deca su u jednom momentu nestala s vidika, dok su se Georgina i Ronaldo zabavljali na palubi, sunčali i kupali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C❤️G

Objava koju deli Georgina Rodríguez (@georginagio) dana 9. Avg 2020. u 2:23 PDT

Portugalski superstar je tri i po godine u vezi sa zanosnom Georginom, koju su fotografi nedavno uhvatili kako na palubi širi veš. Brojni pratioci ostali su šokirani kada su videli da Ronaldova izabranica samostalno obavlja kućne poslove, a neki su komentarisali kako su, zahvaljujući tim fotografijama, promenili mišljenje o njoj.

- Mislila sam da ovakvim zvezdama kućne poslove obavljaju spremačice. Devojko, svaka čast - samo je jedan od komentara na "Tviteru".

Priča o tome kako su se Georgina i Ronaldo upoznali gotovo je filmska. Rodrigezova je radila kao prodavačica u madridskoj prodavnici "Gučija", a onda je sudbina upetljala svoje prste. Prošle godine Georgina je priznala da je to bila “ljubav na prvi pogled”.

- Prvi susret s Ronaldom bio je u "Gučiju" gde sam radila kao prodajni asistent. Nekoliko dana kasnije ponovno smo se videli na događaju jednog drugog brenda. Tada smo mogli da razgovaramo u opuštenoj atmosferi, van mog radnog okruženja. To je bila ljubav na prvi pogled za nas oboje – rekla je Georgina.

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu