AGENT NUDI BRAZILCA: Kutinjo hoće u Premijer ligu

Novosti online

13. 08. 2020. u 18:26

JOŠ uvek nije poznata sudbina Felipea Kutinja.

АГЕНТ НУДИ БРАЗИЛЦА: Кутињо хоће у Премијер лигу

Foto: M. Vukadinović

Kada ga je tražila Barselona, Jirgen Klop ga je molio da ostane na “Enfildu” i da zajedno naprave velike stvari.

Brazilac je to odbio, posle nešto dužih pregovora prešao u Barsu za 160 miliona evra. Redsi su za taj novac doveli Van Dajka i Alisona, osvojili Premijer ligu i Ligu šampiona, a Kutinjo je završio na pozajmici u Bajernu.

Sada, njegov agent Kia Jorabčijan želi da ga vrati u Englesku, pošto je jasno da za njega nema mesta u Kataloniji.

- Kutinjo voli Premijer ligu, želi da se vrati, ali je finansijska situacija zbog pandemije virusa korona uticala na sve. Felipe je veliki igrač sa velikim brojkama - rekao je on aludirajući na visoku platu koju ima.

Već ranije se otvoreno nudio za povratak na “Enfild”, bilo je spekulacija oko Arsenala, ali je veliko pitanje da li bi harizmatični Nemac uopšte želeo da ga vrati. Ne zbog igračkih kvaliteta, koje nesumnjivo poseduje, već zbog toga što je Klopu lojalnost jako važna stvar. Videlo se to i kada je otišao njegov dugogodišnji asistent Željko Buvač i mala je verovatnoća da bi ponovo obukao crveni dres Liverpula.

U svemu ovome se najviše pita Barselona, sa kojom ima ugovor, mada su više puta i direktno i indirektno naglašavali da su spremni da ga prodaju iako ne mogu da dobiju ni izbliza novac kao onaj koji su dali da ga dovedu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!