DEJAN STANKOVIĆ TRAŽI STRPLJENJE: Zvezda na premijeri dočekuje Novi Pazar

Z. Ćorović

31. 07. 2020. u 22:47

ŠAMPION večeras (19.30, TV Arena) dočekuje Novi Pazar na prvenstvenoj premijeri, trener Dejan Stanković traži još malo strpljenja dok se ekipa ne "zategne" onako kako bi on želeo.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ТРАЖИ СТРПЉЕЊЕ: Звезда на премијери дочекује Нови Пазар

M. Vukadinović

Sigurno mu planove remete i mnogobrojne povrede.

- Krećemo u novu sezonu posle dobrog, ozbiljnog rada. Očekujem da krenemo dobro, da krenemo jako. Još smo u fazi priprema, ali su momci odlično radili. Možda još ova utakmica ne bude na maksimumu, već ćemo u sledećoj biti onako kako treba - poručio je Stanković.

Zvezdin trener je dodao da su se Ben i Gavrić vratili u tim, Boaći i Pavkov još čekaju dozvole lekara, rovit je i povratnik Katai...

- Boaći i Pavkov su još malo sa strane, da vidimo kada će dobiti dozvolu za stopostotno priključivanje timu. Slatke muke za mene. Ako Katai kaže da je spreman, igaće sigurno.

Stanković se i te kako raduje povratku Gelora Kange.

- Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, ogromno. Znamo šta može da da na terenu. Samo se nadam da će tako nastaviti i biti još bolji. Na nama je da ga stavimo u tu situaciju da izvuče maksimum iz sebe - poručuje Zvezdin trener, dodajući da veruje da će Kanga biti spreman za 15-20 dana.

Status Miloša Degeneka nimalo nije sporan.

- Da je bilo nešto vruće, verovatno bi zvali iz kluba da mi kažu. Degenek je igrač Zvezde i na njega računam. Ne pravim se da sam pao s Marsa, nego stvarno ne znam da je bilo nešto konkretno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!