POJAČANJE IZ BELGIJE: Kovačević opet u Vojvodini

Z. Grumić

27. 07. 2020. u 18:06

DOSKORAŠNjI fudbaler belgijskog Kortrijka Vladimir Kovačević (27) od danas je drugi put član Vojvodine (došao kao slobodan igrač), u kojoj je 2010. započeo seniorsku karijeru.

ПОЈАЧАЊЕ ИЗ БЕЛГИЈЕ: Ковачевић опет у Војводини

Foto: FK Vojvodina

Kovačević igra na poziciji štopera. Prošao je Vošinu omladinsku školu, a posle pozajmica u Hajduku iz Kule i novosadskom Proleteru bio je član Spartaka, iz kojeg se 2016. vratio među crveno-bele.

Zahvaljujući dobrim igrama, prešao je u belgijski Kortrijk, čiji je član bio pune tri i po godine, s tim da je sezonu 2018/2019. proveo na pozajmici u Šerifu iz Tiraspolja.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se vratio u svoju kuću. Vojvodina je moj klub, u kojem sam ponikao i napravio prve korake. Takođe, veliko mi je zadovoljstvo i zbog toga što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, koji mi je trasirao fudbalski put u Proleteru i Vojvodini. Nadam se da će ove sezone Kup ostati u Novom Sadu, a kao jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, svakako ćemo pokušati da obradujemo naše navijače i u prvenstvu - rekao je Kovačević, prilikom potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima