SINIŠA LJUT POSLE PORAZA: Nešto mora da se menja, treba da odlučimo šta želimo

Novosti online

19. 07. 2020. u 10:34

KAO što se i očekivalo.

СИНИША ЉУТ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Нешто мора да се мења, треба да одлучимо шта желимо

Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Posle ubedljivog poraza od Milana (5:1) je Siniša Mihajlović bio ljut na svoje izabranike. Imao je dosta toga da im zameri.

- Veoma je lako komentarisati ovakvu utakmicu. Kada izgubite ovakvim rezultatom onda možete samo da ćutite, da se izvinite navijačima, klubu, prihvatite kritike i osećate se posramljeno. Ako moji igrači imaju dostojanstvo uradiće isto to - rekao je Mihajlović za “DAZN”.

Svestan je da nisu mnogo pokazali na terenu.

- Nije ovo bila utakmica, već jednosmerna ulica. Sada moramo da odlučimo šta želimo sledeće sezone. Hoćemo li da se borimo za mesto u Evropi ili ćemo da se zadovoljimo mestom na sredini tabele i činjenicom da smo bezbedni. Ako želimo nešto uzbudljivije, onda moramo da napravimo promene, što je evidentno posle ovog meča. Pokušavam da uradim neke stvari, ali ne deluje to uvek. Ukoliko želimo nešto više moramo da kontorlišemo emocije na terenu, da imamo više vere u sebe i da ostanemo smireni i kada stvari ne idu kako treba. Nismo bili dovoljno konstantni.

Nada se da će svi izvući pouke.

- Kao i u životu, kada sve ide dobro, ne zastaješ da razmisliš zašto se to dešava. Kada se pojave negativne situacije, onda je potrebno zastati i izvući pozitivne stavke.

Momenat o kojem se priča je razgovor Mihe sa Zlatanom Ibrahimovićem.

- Pričali smo o našim porodicama. Nema potrebe da razgovaramo o fudbalu. Kada se radi o sportu, dovoljno je da pogledamo jedan drugog i sve razumemo. Mi smo stari prijatelji koji su se sreli i ćaskali.

Upitan da li to znači da bi naredne sezone mogli da sarađuju kaže:

- Nisam to čuo - zaključio je Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna