EKIPA VOŽDOVCA ZAVRŠILA PRIPREME VAN BEOGRADA: Momci su ozbiljna grupa fudbalera

Beta

17. 07. 2020. u 13:18

FUDBALSKI Voždovca završili su danas letnje pripreme u Vrnjačkoj Banji, a trener Jovan Damjanović rekao je da je zadovoljan urađenim, ali i istakao da ekipa ima još prostora da napreduje.

ЕКИПА ВОЖДОВЦА ЗАВРШИЛА ПРИПРЕМЕ ВАН БЕОГРАДА: Момци су озбиљна група фудбалера

Nemanja Nikolić foto: N. P.

Kako je naveo klub u saopštenju, najbitnije je da niko u ekspediciji Voždovca nije imao problema sa virusom korona i da je kompletna ekipa u sjajnom zdravstvenom stanju započela i završila boravak u Vrnjačkoj Banji.

Tokom boravka u Vrnjačkoj Banji odigrana su i dva kontrolna meča i to oba protiv timova koji će se takmičiti u Prvoj ligi Srbije, Sloge iz Kraljeva i Radničkog iz Kragujevca. U duelu protiv Sloge "zmajevi" su bili bolji sa 1:0, dok u meču protiv Radničkog nije bilo golova.

Voždovac je treći meč trebalo da igra danas, protiv Borca u Čačku, ali je ta utakmica otkazana.

- Mogu da konstatujem da sam zadovoljan urađenim. Momci su pokazali da su zaista ozbiljna grupa fudbalera, da su veliki profesionalci i imali su pravi odnos prema radu u poslednje dve nedelje. Takođe moram da spomenem i ponašanje van terena, koje je bilo dostojno grba i reputacije našeg kluba - rekao je Damjanović.

Po njegovim rečima, Voždovac je u dve kontrolne utakmice izgledao dobro na terenu.

- Ima, naravno, još dosta posla kojeg treba uraditi, ali generalno moram biti zadovoljan. Žao mi je što je otkazana današnja provera protiv Borca, ali nadam se da ćemo u Beogradu imati još dobrih provera pred start prvenstva. Idemo kući, nastavljamo sa dobrim radom i podižemo nivo zahteva i počinjemo da se bavimo detaljima - rekao je Damjanović.

I kapiten Voždovca Nemanja Nikolić zadovoljan je urađenim tokom glavnog dela priprema.

- Gotov je glavni deo priprema, radili smo punom parom uz dva treninga dnevno i dve odigrane utakmice. Moramo biti zadovoljni urađenim, ali forma se gradi polako, tako da u narednom periodu tek očekujem eskalaciju svega što smo uradili, jer ima tu još prostora za napredak. Postavili smo pred sebe visoke ambicije i moramo da se nadogradimo u svakom segmentu u odnosu na prošli sezonu. Bitno je da imamo dobru atmosferu u timu, to je preduslov za svaki uspeh, a nama sada ostaje da u Beogradu vredno radimo na detaljima koji prave razliku između prosečne i odlične sezone - rekao je Nikolić.

Nakon povratka u Beograd fudbalere Voždovca očekuje slobodan vikend, a novi trening zakazan je za ponedeljak na "Krovu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)