ZVEZDA I DALJE GAZI: Šampion ostvario novu pobedu u Superligi (FOTO/VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

08. 05. 2024. u 20:21

DOŠLA je Crvena zvezda u Lučane da odigra utakmicu bez rezultatskog značaja, ali uprkos tome crveno-beli su trijumfovali protiv Mladosti sa 1:0 u 34. kolu Superlige Srbije.

ЗВЕЗДА И ДАЉЕ ГАЗИ: Шампион остварио нову победу у Суперлиги (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Ovaj susret imao je lepu uvertiru. Domaćin je priredio špalir za tim iz Beograda i tako im čestitao osvajanje prvenstva. Potom je kapiten Ivan Milošević poklonio cveće Aleksandru Dragoviću.

Promešao je karte Vladan Milojević pred ovaj meč, s obzirom na to da je klub sa "Marakane" pobedom protiv TSC-a u prošloj rundi zvanično osvojio titulu i postao sedmi put uzastopno šampion.

Dosta mladih igrača dobilo ja šansu od starta duela. Na terenu su se našli Ognjen Mimović, Viktor Radojević, Jovan Šljivić i Uroš Sremčević.

Prvo poluvreme nije bilo preterano sadržajno. Saša Stamenković na jednoj i Omri Glazer na drugoj strani nisu imali mnogo posla tokom prvih 45 minuta. Gosti su imali veći posed, no nisu ozbiljno zapretili.

Pojačala je Zvezda ritam u drugom delu utakmice. Posegao je Milojević za izmenama, poslao je na teren Mirka Ivanića, In Beoma Hvanga i Žan-Filip Kraosa i odmah su crveno-beli postali opasniji.

Upravo je reprezentativac Obale Slonovače na dodavanje Ivanića pogodio stativu u 58. minutu. Mogla je i Mladost do predonosti, ali udarac Siluea Dognimanija je zaustavio Glazer.

Trenutak odluke na utakmici desio se u 68. minutu kada je Aleksandar Dragović zatresao mrežu domaćina. On se našao na pravom mestu i nakon što se lopta odbila od Aleksandra Varjačića smestio ju je iza leđa Stamenkovića.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, dve prilike da se upiše u strelce propustio je i Šerif Endijaj. Na kraju je Zvezda stigla do treće pobede u plej-ofu.

Crveno-beli su prvi na tabeli sa 87 bodova, Lučanci su na sedmom mestu sa 43.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA "MARAKANI": Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...