MAJSTORIJA ZA PAMĆENJE: Nećete verovati ko je postigao najlepši gol sezone (VIDEO)

Novosti online

08. 05. 2024. u 19:15

Iako Liga šampiona, kao i najkvalitetnije evropske lige ulaze u završnicu, jedna zanimljivost nam dolazi iz zemlje fudbala - Brazila. Na meču tamošnje šesnaestine finala Kupa postignut je jedan od najlepših golova ove sezone.

МАЈСТОРИЈА ЗА ПАМЋЕЊЕ: Нећете веровати ко је постигао најлепши гол сезоне (ВИДЕО)

Profimedia

Pogodak se desio na meču četvrtoligaša Souse i prvoligaša Bragantina kada je 32-ogodišnji Batata postigao prelep gol iz slobodnog udarca za svoju ekipu i time šokirao velikog favorita.

 

Pre toga ova simpatična ekipa je u ranijem delu takmičenja iznenadila i moćni Kruzeiro(pobeda od 2:0) i svakako nastavila da piše lepu fudbalsku priču. Oni će imati priliku da nastave svoje putovanje kroz kup Brazila jer ih očekuje revanš meč u kojem bi mogli da obezbede prolaz dalje, jer su u gore pomenutom meču, upravo zahvaljujući Batatu izborili nerešen rezultat 1:1.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)