SRAMOTA! Ćavi besan posle nesrećnog poraza Barselone, Ančeloti ne želi kavgu

Novosti online

22. 04. 2024. u 09:26

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes ocenio je da je sramota što se u Primeri ne koristi tehnologija gol-linije i istakao da njegov tim nije zaslužio da izgubi od Real Madrida u "klasiku".

СРАМОТА! Ћави бесан после несрећног пораза Барселоне, Анчелоти не жели кавгу

FOTO: Tanjug/AP

Barselona je sinoć izgubila u Madridu od Reala sa 2:3, golom Džuda Belingam u prvom minutu nadoknade vremena.

U 28. minutu utakmice, golman Reala Andrej Lunjin je u poslednjem trenutku spasao gol posle šuta Lamine Jamala. Ni usporeni snimak ni VAR nisu mogli da potvrde da je lopta čitavim obimom prešla gol-liniju.

Primera je jedina velika liga koja ne koristi tehnologiju na gol-liniji, koju njen predsednik Havijer Tebas smatra preskupom.

Upitan o izjavi svog kapitena Marka Andrea Ter Štegena, koji je u miks zoni rekao da je sramota za fudbal činjenica da ne može da se pronađe dobar ugao kako bi se proverio gol, Ćavi je odgovorio da se s tim slaže.

"Ako želimo da budemo najbolja liga na svetu, moramo da koristimo najbolju tehnologiju", rekao je Ćavi.

On je dodao da je ponosan na učinak svog tima, uprkos porazu u nadoknadi vremena i istakao da je Barselona zaslužila da osvoji tri boda.

"Moj glavni osećaj je nepravda", rekao je Ćavi i dodao da je sudija uticao na meč sa nekoliko spornih odluka.

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti nije želeo da komentariše izjave svog kolege, već je samo naveo da nijedan usporeni snimak nije pokazao da Jamalova lopta jasno prelazi liniju.

Ovom pobedom je Real, kako je naveo Ančeloti, napravio važan korak ka tituli, na kraju "spektakularne i nezaboravne" nedelje u kojoj je "kraljevski" klub posle penala eliminisao Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona.

Real sada ima 25 pobeda i 81 bod na prvom mestu na tabeli, 11 više od drugoplasirane Barselone, aktuelnog šampiona, šest kola pre kraja takmičenja u Primeri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)