NADAL U EKSTAZI, A BODIROGA... Ludnica na Bernabeuu posle odlučujućeg gola Real Madrida (VIDEO)

Novosti online

22. 04. 2024. u 09:10

Fudbaleri Real Madrida pobedili su sinoć na svom terenu u velikom derbiju Barselonu 3:2, u utakmici 32. kola španskog prvenstva i napravili veliki korak ka osvajanju šampionske titule.

НАДАЛ У ЕКСТАЗИ, А БОДИРОГА... Лудница на Бернабеуу после одлучујућег гола Реал Мадрида (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Barselona je povela u šestom minutu golom Andreasa Kristensena posle kornera i loše intervencije golmana Andreja Lunjina. Real je izjednačio u 18. minutu golom Vinisijusa Žuniora iz jedanaesterca. Penal je dosuđen posle starta Žoaa Kansela na Lukasu Vaskezu.

Barselona je povela u 69. minutu golom Fermina Lopesa, koji se dobro snašao posle odbijene lopte. Četiri minuta kasnije Real je izjednačio golom Lukasa Vaskeza posle centaršuta Vinisijusa. Pobedonosni gol za Real postigao je Džud Belingam u prvom minutu nadoknade vremena, posle dodavanja Lukasa Vaskeza.

A tada je nastao haos na tribinama čuvenog Santjago Bernabeua, gde su meč pratile brojne javne ličnosti. Tu je bio najbolji teniser sveta Novak Đoković, kome je pre početka duela Florentino Perez ukazao koliko ga poštuje, pa mu je dodelio i dres kraljevskog kluba. A takođe, na tribinama su bili i Tom Brejdi, Karlos Alkaraz, Rafael Nadal i proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga.

I dok su mnoge kamere bile usmerene na teren, jedna je pratila španskog tenisera, pa je tako usnimljena i njegova reakcija nakon gola Belingama. Nadal je, kao i ceo stadion, skakao od sreće, a mnogima je u tim momentima bila interesantna reakcija Bodiroge, koji je sve mirno pratio i u jednom momentu samo odmahnuo rukom.

Real ima 25 pobeda i 81 bod na prvom mestu na tabeli, 11 više od drugoplasirane Barselone, aktuelnog šampiona, šest kola pre kraja takmičenja u Primeri.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)