SERGEJ IGRA I ZA MITRA: Na red došlo finale Superkupa Saudijske Arabije

N. I.

10. 04. 2024. u 20:36

NEMA Aleksandara Mitrovića, ali fudbaleri Hilala nastavljaju da gaze na sva tri fronta. Svetski rekorderi sa 33 uzastopne pobede u domaćem prvenstvu, Azijskoj Ligi šampiona i Kupu Saudijske Arabije sutra u Abu Dabiju, prestonicu Ujedninjenih Arapskih Emirata, igraju finale nacinalnog Superkupa.

СЕРГЕЈ ИГРА И ЗА МИТРА: На ред дошло финале Суперкупа Саудијске Арабије

Screenshot / AlHilal

Rival Hilala biće Itihad u kojem je neprikosnovena zvezda Francuski as Karim Benzema. Meč se igra u 19:30, a ovo je prilika da Hilal i bez pomoći svog najboljeg strelca Aleksandra Mitrovića dođe do prvog trofeja u sezoni. Zanumljivo je da je Mitrović trenutno u Srbiji gde pokušava što pre da zaleči povredu zadnje lože koju je zadobio pre desetak dana. Ona će prema prvim procenama, da ga odvoji od terena velikih šest nedelja, a nade selektora i navijača Srbije su usmerene ka što bržem oporavku rekorderu svih vremena našeg nacionalnog tima.

Ipak, u Hilalu su ubeđeni da i bez Mitrovića mogu do velikog i prestižnog pehara, a jedan od aduta je Sergej Milinković-Savić koji će, bez ikakve sumnje, igrati i za svog povređenog zemljaka. Šta kladionice misle o ovom finalu Superkupa, neće se svideti navijačima Itihada. Jer, Hilal je apsolutni favorit sa kvotom 1,60, dok se pobeda Benzeminog tima vrednuje kvotom 5,40.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave