IGOR DULJAJ BAŠ LJUT: Ni Partizan ni Zvezda ovo ne zaslužuju!

Novosti online

09. 04. 2024. u 13:05

PARTIZAN će se za plasman u polufinale Kupa Srbije boriti sa Voždovcem. Očekivanja od utakmice koja se igra u Humskoj izneo je trener crno-belih Igor Duljaj.

ИГОР ДУЉАЈ БАШ ЉУТ: Ни Партизан ни Звезда ово не заслужују!

FOTO: FK Partizan

On je imao samo reči hvale za rivala koga je "parni valjak" nedavno pobedio u prvenstvu (3:2) golom Aranđela Stojkovića u nadoknadi vremena.

- Sreda, 15 časova, termin izuzetno nepovoljan, za navijače i nas, fudbalere na terenu. Niko ne zaslužuje da igra u tom terminu, ni Zvezda, ni Partizan, Vojvodina, Čukarički, Zemun… Verovatno će i poseta biti slabija, pozivam sve, pa i decu iz prve smene da nas podrže. Neka školarci ostanu u drugoj smeni, da uče, ali svaki navijač nam je potreban! Videlo se na poslednjoj utakmici koliko nam znači energija sa tribina - rekao je Duljaj i dodao:

- Naredni meč ima drugačiji značaj u odnosu na prošlu nedelju. Tada su u opticaju bili bodovi, sada poraz izbacuje iz igre za domaći trofej. Teško je igrati u sedam dana dva puta sa istim rivalom. Odlično se poznajemo, Voždovac mnogo dobro igra, ali bez pozitivnih rezultata. Niz neuspeha mora da se prekine, nadam se da neće protiv Partizana. Odlična ekipa, mlada i poletna, ume da igra. Imamo i mi imperativ, željni su i ljudi iz kluba, pogotovo navijači Partizana prolaska u narednu rundu.

Za četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja su spremni svi osim odranije povređenog Mateusa Saldanje.

- Ostali su spremni, bez izuzetka! Saldanja je tražio raspored utakmica do kraja prvenstva, prema onome što vidim mogao bi da igra. Verujem da će u narednih desetak dana, možda i ranije, biti sa prvim timom. Nema ni Nikole Miličića, radi sa ekipom, ali neće igrati sigurno naredne dve utakmice. Polako ulazi u ritam, u igri "deset na deset" dobija šansu... Ne verujem da će zaigrati tokom aprila.

Dotakao se i napadača, pošto je u dilemi ko da počne utakmicu - Samed Baždar ili Nemanja Nikolić.

- Interesantno pitanje, Nikolić mnogo donosi ekipi. Ako bih želeo da zaštitim sebe, onda bi Nemanja igrao. Baždar ima 20 godina, na radaru je mnogih ekipa, moramo da ga istrpimo, tu mislim na ekipu, ostale, čak i Nikolića, čiji saveti su dragoceni. Nedostaje Baždaru strpljenje, ne mogu koraci da se preskaču. Tržište, ipak, diktira uslove, klub je na prvom mestu, ne moja malenkost. Da se razumemo, Nikolić je uradio mnogo za ekipu... Inteligentan je momak, uoči dolaska u Partizan otvoreno smo pričali. Na prvo pitanje "prva ili peta opcija" rekao je – "kako Vi kažete". Poštuje klub, u mnogim situacijama nije Nikoliću prijatna klupa, ali... Partizan je ispred nas!

Podsetimo, utakmica u Humskoj se igra u sredu u 15 časova.

BONUS VIDEO: (P)OD PREČKU: Sjajan gol Kastilja oduševio navijače Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu