"ONO ŠTO JE MESI URADIO JE, ZA NJEGA, UOBIČAJENO!" Povratak Argentinca posle četiri utakmice zbog povrede

M. Bl.

07. 04. 2024. u 17:15

PRVI meč posle oporavka od povrede i odmah gol. Fudbaleri Intera iz Majamija odigrali su noćas nerešeno 2:2 protiv Kolorada u MLS, a jedan od dva gola za tim sa Floride postigao je Lionel Mesi.

ОНО ШТО ЈЕ МЕСИ УРАДИО ЈЕ, ЗА ЊЕГА, УОБИЧАЈЕНО! Повратак Аргентинца после четири утакмице због повреде

Tanjug/AP

 Argentinac se vratio na teren posle četiri utakmice pauze zbog problema sa tetivom. Ušao je u igru u drugom poluvremenu i postigao je izjednačujući gol u 58. minutu, nakon što je Kolorado poveo u 45. minutu golom Rafaela Navara iz jedanaesterca. Majami je poveo u 60. minutu golom Leonarda Alfonsa, a bod Koloradu doneo je Kol Beset u 88. minutu.

- Ono što je Leo uradio je za njega uobičajeno, ono što podstiče u našem timu, u saigračima, u ljudima. Najvažnije je da se osetio dobro i to će mu pomoći da ima više samopouzdanja, posebno u vezi sa povredom, za narednu utakmicu protiv Montereja - rekao je trener Majamija Herardo Martino.

Majami će u sredu u revanšu četvrtfinala Konkakaf Lige šampiona igrati na gostujućem terenu protiv Montereja. U prvoj utakmici meksička ekipa pobedila je 2:1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)