BOMBA IZ SERIJE A: Poznata sudbina Luke Jovića?!

Novosti online

04. 04. 2024. u 16:32

Srpski fudbaler igra solidno od kad je prešao u redove Milana, ali do sada nije bilo konkretnijih informacija da li će ga "roso-neri" zadržati na kraju sezone, ali sada dolaze nove vesti iz Italije.

БОМБА ИЗ СЕРИЈЕ А: Позната судбина Луке Јовића?!

FOTO: Tanjug/AP

Ugledni italijanski novinar Đanluka Di Marcio prenosi da je Milan blizu dogovora sa Fiorentinom i da će zadržati Jovića posle pozajmiice koja ističe na kraju sezone.

U prilog ovoj odluci ide i to što je Olivije Žiru objavio da će definitivno napustiti "San siro" na leto i u Milanu su odlučni da obezbede napadačku poziciju.

Ono što će svakako biti izazov za srpskog reprezentativca, jeste to što Milan planira da dovede još jedno pojačanje u napadu, pa će bivši igrač Crvene zvezde morati da se izbiori za minutažu.

"Roso-neri" su trenutno drugi na tabeli Serije A sa 65 bodova i gotovo sigurno će sledeće sezone igrati u Ligi Šampiona.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)