TEN HAG PRED LIVERPUL: "Neki mečevi su veći od ostalih"

Novosti online

15. 03. 2024. u 16:45

Fudbaleri Mančester junajted u nedelju u četvrtfinalu FA kupa dočekuje ekipu Liverpula, početak meča zakazan je za 16.30.

ТЕН ХАГ ПРЕД ЛИВЕРПУЛ: Неки мечеви су већи од осталих

Foto: Profimedia

Menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag rekao je da će se u tim vratiti čak trojica igrača koje nije imao na raspolaganju. U pitanju su napadač Rasmus Hojlund, zatim defanzivci Hari Megvajer i Aron Van-Bisaka.

- Imali smo dobru nedelju priprema. Hojlund, Megvajer i Van Bisaka su se vratili na trening, početkom nedelje, danas su svi trenirali. Mislim da će biti spremni da igraju. U subotu imamo jedan trening, treba da vidimo kako će se oporaviti od ovog, ali deluje da je sve dobro - rekao je Ten Hag.

Foto: Profimedia

Takođe je dodao i da su trenirali golman Tom Hiton, kao i Mejson Maunt, koji se vratio u trenažni proces posle četiri meseca.

Meč sa Liverpulom je uvek poseban za sve u Junajtedu.

- Neki mečevi su veći od ostalih. Junajted protiv Liverpula je oduvek bila velika utakmica, posebno ako je to četvrtfinale FA kupa. Radujemo se tome. Navijači žele da pobedimo, znamo da će biti više navijača Liverpula jer je kup meč, pa će zato naši morati da budu glasniji. Ako želimo da pobedimo, moraćemo da odigramo najbolje što možemo - rekao je Ten Hag

Fudbaleri Liverpula su u odličnoj formi, a u poslednje vreme "crveni đavoli" nisu imali uspeha sa velikim rivalom.

- Veoma su konstantni. Igraju dobar fudbal, imaju odličnu igru i veoma dobre rezultate. Teško je reći ko je favorit. Nikada ne mislim o tome. Počinjemo od nule. Spremni smo i ne mislim o protivniku. Poštujem ih kao i sve druge. Znamo njihovu snagu, ali i gde su im slabosti. Imamo veru, samopouzdanje i dobar timski duh - zaključio je Ten Hag.

Bonus video DRUGI PENAL ZA ZVEZDU U DERBIJU KOLA: Ovako je šampion iznova zatresao mrežu TSC-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)