JOVETIĆ VERUJE U PARTIZAN: Bilo bi lepo da se šampionski pehar vrati u Humsku

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

07. 03. 2024. u 16:39

CRVENA zvezda i Partizan odigraće u subotu 172. večiti derbi. Crveno-beli poslednjih godina dominiraju srpskim fudbalom, a bivši igrač crno-belih Stevan Jovetić veruje da je došlo vreme da se trofej šampiona vrati u vitrine kluba iz Humske.

ЈОВЕТИЋ ВЕРУЈЕ У ПАРТИЗАН: Било би лепо да се шампионски пехар врати у Хумску

FOTO: AP

Član Olimpijakosa je izdvojio Mateusa Saldanju i Bibarsa Natha kao dvojica koji bi mogao da reši pomenutu utakmicu.

- Saldanja mi se baš svideo, nadam se da je sanirao povredu. On je neko ko može da napravi razliku. Natho, takođe. Poseduje ogromno iskustvo, smirenošću utiče na igrače i uvek može da podeli neki dobar pas. Partizan ima adute, a u derbiju, kao što svi znaju, favorita nema. Možda je i prednost što se igra na gostovanju, kad si domaćin, od tebe se uvek očekuje više, za nijansu je drugačije kad gostuješ. Naravno, nadam se pobedi Partizana. Zvezda je već duže vreme dominantna i bilo bi lepo kad bi se šampionski pehar vratio u Humsku. Neće biti lako ostvariti tako nešto, ali verujem da je moguće. Igor Duljaj je odlično namestio ekipu i želim mu svu sreću u derbiju - rekao je Jovetić za "Sportki žurnal".

Crnogorski reprezentativac je upitan i šta bi poručio iračima Partizana?

- Ovo je utakmica koju ćete pamtiti celog života. Igrajte srcem, ali budite mirni u glavi. Navijači žive za ovo i možete mnogo radosti da doneste i sebi i njima. Ne sme da vas ponese atmosfera i nemojte raditi stvari koje se od vas ne očekuju. U derbiju je najvažnije ostati miran, mentalni pristup je ključan - zaključio je Jovetić.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Partizan igra se na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 17 sati.

BONUS VIDEO: BAŽDAR BRILjIRA: Ovako je asistirao za osmi gol Natha

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)