MBAPE POMIRLJIVIM TONOM: Nema problema sa Enrikeom

N. I.

07. 03. 2024. u 08:15

GOL u prvom meču u Parizu i dva pogotka u revanšu u San Sebastijanu. Ovo je učinak kapitena Parti Sen Žermena i reprezentacije Francuske Kilijana Mbapea u odmini finala Lige šampiona. Malo li je za momka koji je nedavno otkrio da na leto konačno prelazi u Real Madrid i da saigrači i navijači PSŽ gledaju mogu još tri meseca da uživaju u njegovim majstorijama.

МБАПЕ ПОМИРЉИВИМ ТОНОМ: Нема проблема са Енрикеом

foto: EPA

Prvi put posle 14. februara Mbape je odigrao ceo meč, a posle 90 i nešto minuta provedenih na terenu novinare je zanimalo kakav je njegov odnos sa trenerom Luisom Enrikeom koji je pod udarom kritika francuskih sportskih medija jer, navodno, nema viziju tima i taktike od trenutka kada Mbape i zvanično napusti PSŽ.

- Uvek želim da igram u Ligi šampiona, to je veoma važno takmičenje. Nikada ne bih mogao da budem igrač koji se krije. Moj odnos sa trenerom je dobar. Nema problema, čak iako ljudi misle da ih ima. Imam mnogo problema, ali trener nije jedan od njih - priznao je Mbape posle trijumfa nad Real Sosijedadom

Komplimentima je uzvratio i njegov aktuelni trener Luis Enrike:

- Kilijan će postići 50 golova i imati 25 asistencija sa svakim trenerom, u svakoj ekipi. Očigledno, njegova skora budućnost neće biti ovde, pa ćemo morati da isprobamo druga rešenja.

Prema tvrdnjama francuskih medija Mbape i Enrike su razgovarali i rešili nesuglasice. Napadač je bio nezadovoljan zbog izmena u ranim fazama nekih prethodnih utakmica i tražio je da razgovara sa trenerom kako bi se smanjile tenzije.

Enrike je navodno rekao Mbapeu da stvar nije lična i da nema veze sa njegovom odlukom o odlasku, već da je mislio da Mbape nije potpuno fizički spreman i da je želeo da ga sačuva za važnije utakmice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)