POTVRĐENA KAZNA: Fudbalski savez Beograda bez milosti prema Prvoj iskri iz Bariča

N. I.

22. 02. 2024. u 21:56

FUDBALSKI savez Beograda oglasio se saopštenjem u kojem je istakao da je odbijena žalba FK Prva Iskra iz Bariča, koja je kažnjena oduzimanjem 12 bodova i 1.200.000 dinara zbog nameštanja meča protiv Jedinstva iz Uba.

ПОТВРЂЕНА КАЗНА: Фудбалски савез Београда без милости према Првој искри из Барича

FOTO: A. Ilić

Jedinstvo je pomenuti prijateljski meč rešilo u svoju korist sa 4:0, a četvorica fudbalera Prve Iskre uplatila su ukupno 10.105 evra na kladionici i to na tip da će na utakmici pasti četiri i više golova.

- Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Beograda razmatrala je žalbu Fudbalskog kluba "Prva Iskra" na Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd kojom je klub kažnjen po prijavi Oficira za integritet FS Beograda u vezi prijateljske utakmice Jedinstvo – Prva Iskra. Komisija za žalbe je odbacila žalbu FK Prve Iskre i potvrdila Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd kojom se klub kažnjava oduzimanjem 12 (dvanaest) bodova i novčanom kaznom u iznosu od 1.200.000 dinara - kaže se u saopštenju Fudbalskog saveza Beograda.

Takođe je razmatrana i žalba igrača Prve iskre Vladimira Simića, Lazara Adamovića, Zorana Topalovića i Andrije Kneževića na Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd.

Komisija za žalbe je usvojila žalbu, ukinula Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd zbog povrede materijalnog prava člana Disciplinskog pravilnika FSS i predmet vratila prvostepenom organu na ponovni postupak - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Beograda.

Prva iskra se trenutno, sa oduzetim bodovima, nalazi na 14. mestu Srpske lige Beograd  i vodi grčevitu borbu za opstanak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!