VEĆ JE BIVŠI: Bajern već spremio zamenu za trenera

Novosti online

19. 02. 2024. u 13:17

BAJERN Minhen više ne liči na sebe. Kap koja je napunila čašu bio je nedavni poraz u duelu sa Bajer Leverkuzenom, a ona kap koja je prelila čašu je sramni nastup na gostovanju Bohumu i poraz od 3:2. Navijači, sportski mediji i ljudi koji imaju nemački fudbal u malom prstu, nemilosrdni kritičari Bajernovih rezulata, sada su složni u oceni - Tomas Tuhel je već biši trener.

ВЕЋ ЈЕ БИВШИ: Бајерн већ спремио замену за тренера

FOTO: Tanjug/AP

Čovek koji se očigledno nije snašao na klupi, ali i vrlo složenom i zahtevnom sistemu slavnog bavarskog kluba, "mrtav" hladan je posle još jednog neočekivanog poraza u nedelju uveče izjavio:

- Mislim da ne možemo do prvog mesta i šampionske titule na kraju sezone.

To i ptice na grani odavno pevaju u Bundesligi Nemačke, ali je Tuhel svojom "genijalnom" izjavom samo dolio ulje na vatru gneva koja kulja iz svakog navijača Bajerna.

Navijači kao prvu opciju i vatrogasca vide Hansija Flika, a kao idealno rešenje navode Ćavija Alonsa koji je sjajnu karijeru završio 2017. godine baš u dresu Bajerna. Alonso je trenutno na klupi Leverkuzena, drži fudbalske lekcije po Bundesligi, a jedna od poslednjih je održana upravo Bajernu. Pogled na tabelu je sumorno jasan za sve navijače iz Minhena: Bajer Leverkuzen 58 bodova, Bajern Minhen 50.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić