ZVEZDA DOVODI NAPADAČA: Crveno-beli plaćaju 350.000 evra za Nigerijca

Novosti online

15. 02. 2024. u 18:03

BACILA se Crvena zvezda u potragu za desnim bekom. Ipak, crveno-beli su praktično dogovorili dolazak napadača.

ЗВЕЗДА ДОВОДИ НАПАДАЧА: Црвено-бели плаћају 350.000 евра за Нигеријца

FOTO: Profimedia

Dres šampiona Srbije trebalo bi da zaduži Viktori Beinangba koji trenutno nastupa za mladi tim belgijskog Genka, prenosi "Mozzartsport".

Nigerijac je rođen 2003. godine i dolaskom na "Marakanu" dodatno bi pojačao konkurenciju u napadu. Na toj poziciji Vladan Milojević trenutno može da računa na Šerif Endijaja i mladog Uroša Sremčevića. Na tom mestu može da igra i Žan-Filip Kraso.

Beniangba nije zadovoljan statusom u klubu. Očekivao je da će biti deo senirskog tima, ali još uvek nije debitovao. Genk je za ovog 20-godišnjaka najpre tražio 300.000 evra, no kada je čuo da je Zvezda ušla u trku odlučio je poveća cenu na 350.000.

Crveno-beli su na kraju pristali da plate pomenuti iznos, pa se očekuje da momak iz Nigerije nakon lekarskih pregleda potpiše višegodišnji ugovor za klubom iz Ljutice Bogdana.

Beniangba je ove sezone za drugi tim Genka odigrao 20 utakmica, osam puta se upisao u strelce i na to je dodao jednu asistenciju.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!