PRVI UTISCI NAKON ŽREBA Dragan Stojković o Švajcarskoj, favoritima, i šansi da se popravi utisak

Tanjug

08. 02. 2024. u 20:34

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković izjavio je nakon žreba za A diviziju Lige nacija, da će "orlovi" učini sve da naprave što bolji rezultat u Ligi nacija.

ПРВИ УТИСЦИ НАКОН ЖРЕБА Драган Стојковић о Швајцарској, фаворитима, и шанси да се поправи утисак

FOTO: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u grupi 4 A divizije Lige nacija sa Španijom, Danskom i Švajcarskom, odlučeno je večeras žrebom u Parizu.

Takmičenje u četvrtom izdanju Liga nacija počinje 5. septembra i trajaće do 19. novembra.

- Prvi utisci su da je grupa izuzetno teška, ali smo znali da će biti tako ko god bude u grupi. Zahvaljujući našim dobrim rezultatima u prethodnom periodu napravili smo veliki rezultat i našli se u diviziji A, među 16 najboljih ekipa u Evropi. To smo želeli i dobili. U svakom slučaju, grupa je teška, kao i ostale, istakao je Stojković i dodao da je Danska rival kojeg očekujemo i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

- Sa Švajcarskom smo već igrali, a Španija je po meni favorit s obzirom na kvalitet koji imaju. Učinićemo sve da napravimo što bolji rezultat, nećemo se predavati, ali o tom potom. Zadovoljan sam žrebom i ljubitelji fudbala će u septembru zaista uživati. Sve utakmice će biti izazovi, ali sa Španijom će zaista biti duel lep za gledati. Poznajemo se dobro sa Švajcarcima i ovo je šansa da popravimo utisak što se rezultata tiče protiv njih i da pokušamo da te utakmice rešimo u svoju korist, izjavio je Stojković.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024