KO DRUGI NEGO SRBIN! Trener Juventusa pronašao krivca za poraz od Intera

Novosti online

05. 02. 2024. u 09:42

INTER je sinoć pobedio Juventus sa 1:0, u derbiju 23. kola Serije A.

КО ДРУГИ НЕГО СРБИН! Тренер Јувентуса пронашао кривца за пораз од Интера

FOTO: Tanjug/AP

Inter sada ima 57 bodova, četiri boda više, ali i utakmicu manje od drugoplasiranog Juventusa, odnosno osam više od Milana na trećoj poziciji.

Srpski fudbaler u dresu tima iz Torina Dušan Vlahović našao se na meti kritika trenera Masimilijana Alegrija. 

- Znali smo da će ovo biti teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili ujednačeni, ali su oni dali gol, a za nas je Vlahović promašio veliku šansu - prvi su utisci Alegrija.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nismo očekivali u junu da ćemo biti na ovoj poziciji. Zadovoljni smo što nam ide dobro, razočarani zbog ovog poraza, ali uvek sam govorio da je Inter favorit za Skudeto i ostajem pri tome. Oni imaju mnogo više iskustva. Mi tri godine nismo igrali meč u kojem se borimo za vrh tabele, tako da smo platili tu svoju napetost. To je korak napred u procesu rasta koji smo morali da napravimo.

Plan za naredne utakmice je jasan.

- Ako budemo dobri i beležimo pobede, čime bismo ostali blizu Intera, biću zadovoljan. Milan je takođe u igri za vrh, vreba iza ugla - zaključio je Alegri.

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da je pobeda njegovog tima protiv Juventusa "samo korak" na putu ka tituli i istakao da tim iz Torina i Milano sigurno neće odustati od borbe.

- To je veoma važna, zaslužena pobeda, a ekipa je poštovala ono što smo se dogovorili pre meča. Veoma smo srećni, ali to je samo jedan korak na dugom putu - rekao je sinoć Inzagi za platformu DAZN.

- Juventus i Milan neće tako lako odustati - dodao je on, odbacujući tako pomisao da je šampionat rešen.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)