SRBIJA IZABRALA NAJBOLJE: Piksi, Mitrović, Slović...

Novosti online

29. 12. 2023. u 12:31

Fudbalski savez Srbije (FSS) tradicionalnoje sumirao 2023. godinu i uručio "Zlatne lopte" najboljem treneru Draganu Stojkoviću Piksiju, najboljem fudbaleru Aleksandru Mitroviću i najboljoj fudbalerki Violeti Slović.

СРБИЈА ИЗАБРАЛА НАЈБОЉЕ: Пикси, Митровић, Словић...

Foto: N.Skenderija

Stojković je četvrti put u karijeri dobio ovo priznanje, treći put uzastopno, Mitrović treći, drugi put uzastopno, a Slović drugi put.

Na svečanosti u hotelu "Hajat" prisustvovali su brojni gosti, među kojima i ministar sporta Zoran Gajić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković.

"Za nama je godina koju smo čekali više od dve decenije. Srbija se plasmanom na EURO posle 24 godine vraća na mapu najboljih selekcija Evrope. Zahvaljujem se igračima, selektoru i stručnom štabu i želim im mnogo uspeha na Evropskom prvenstvu. Apsolutni respekt svim rivalima u grupi, a sa maksimalnom pripremom možemo do dobrog rezultata", rekao je predsednik FSS Dragan Džajić i posebno naglasio značaj infrastrukturnih ulaganja, uz veliku pomoć države, koja su u godini na izmaku obeležena otvaranjem novih stadiona u Loznici, Leskovcu i Zaječaru.

Stojković i Slović prisustvovali su svečanoj dodeli priznanja, dok je umesto Mitrovića, koji nije mogao da dođe zbog obaveza u Al Hilalu, nagradu preuzeo njegov otac Ivica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)