FANTASTIČNA UTAKMICA U ISTANBULU: Mančester junajted dva puta vodio, pa ostao bez pobede u Istanbulu (VIDEO)

Novosti online

29. 11. 2023. u 21:04

SPEKTAKULARNU utakmicu odigrali su Galatasaraj i Mančester junajted u Istanbulu u 5. kolu Lige šampiona. Pobednika nije bilo - 3:3.

ФАНТАСТИЧНА УТАКМИЦА У ИСТАНБУЛУ: Манчестер јунајтед два пута водио, па остао без победе у Истанбулу (ВИДЕО)

FOTO: AP

"Crveni đavoli" su dva puta imali prednost od po dva gola razlike, ali nisu uspeli da je zadrže pa im je plasman u osminu finala doveden u pitanje.

Idealno je duel počeo po goste koji su posle 18 minuta vodili sa 0:2. Najpre je Alehandro Garnaćo postigao sjajan gol iskosa sa leve strane.

Nakon toga još lepši Bruno Fernandeš. Raspalio je po lopti kapiten Junajteda, bacio se Fernando Muslera, no u toj situaciji nije mogao ništa da uradi.

Galatasaraj je u 29. minutu smanjio rezultat. Sjajan gol iz slobodnog udarca je postigao Hakim Ziješ. Uhvatio je Marokanac na krivoj nozi Andrea Onanu i posigao prvenac u Ligi šampiona ove sezone.

Izabranici Erika ten Haga idealno su otvorili i drugo poluvreme. U 55. minutu Aron Van-Bisaka je poslao odličan centaršut, sve je dobro pratio Skot Mektominej koji je povisio na 1:3.

Samo sedam minuta bilo je potrebno domaćem timu da opet smanji ishod. Opet je Ziješ izveo slobodan udarac. Ovoga puta je veoma loše reagovao Onana koji je želeo da odbije loptu. Umesto toga ona je završila u golu.

Remi timu iz Istanbula doneo je Kerem Akturkoglu u 71. minutu. Umakao je odbrani rivala i posle dobrog dodavanja Ziješa postavio ispostavilo se konačnih 3:3.

Junajted je do kraja meča mogao do sva tri boda, ali je veliku priliku da pogodak propustio Fakundo Pelistri.

U poslednje kolo Galatasaraj ulazi sa pet bodova, "crveni đavoli" imaju četiri baš kao i Kopenhagen koji od 21 sat igra protiv Bajerna. Klub iz Engelske u 6. rundi dočekuje šampiona Nemačke, dok turski tim ide u Dansku.

PSV je u drugoj utakmici ovog termina posle velikog preokreta savladao Sevilju u gostima sa 2:3.

Domaćin je vodio golovima Serhija Ramosa i Jusufa en Nesirija. Veliki trijumf timu iz Ajndhovena doneli su Ismael Saibari, Nemanja Gudelj koji je postigao autogol i Rikardo Pepi koji u drugom minutu nadoknade pogodio za pobedu holandskog kluba.

BONUS VIEDEO: BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)