SAVO MILOŠEVIĆ O LJUBAVI U REGIONU: Mi koji navijamo za Partizan, navijamo i za Željezničar i Hajduk

Novosti online

14. 11. 2023. u 10:18

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Savo Milošević je govorio o tome koji klub još simpatiše na prostorima bivše Jugoslavije

САВО МИЛОШЕВИЋ О ЉУБАВИ У РЕГИОНУ: Ми који навијамо за Партизан, навијамо и за Жељезничар и Хајдук

Foto: M.Vukadinović

On je u razgovoru za "Meridijan sport" otkrio da mnogi partizanovci istovremeno simpatišu Željezničar, kao i splitski Hajduk.

"Mi koji navijamo za Partizan, svi navijamo za Željezničar. Nisam samo ja u pitanju, već mnogo ljudi. Takođe, svi ti ljudi negde simpatišu i Hajduk kad je Hrvatska u pitanju. Neverovatno je, ali postoji ta linija. Pitao sam mnoge ljude o tome i niko nema objašnjenje", rekao je Milošević i dodao:

"Mi koji navijamo za Partizan, navijamo i za Želju i takođe navijamo i za Hajduk. Zašto je to tako, zaista nemam objašnjenje i još ga nisam pronašao".

Milošević je u svojoj karijeri bio igrač i trener Partizana.

Skoro je seo na klupu reprezentacije BiH sa kojom je odigrao dve utakmice i upisao po pobedu i poraz u sklopu kvalifikacija za plasman na EURO 2024.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave