KATASTROFA ČUKARIČKOG: Ekipa sa Banovog brda najgora od svih timova u grupnoj fazi evro kupova

Novosti online

27. 10. 2023. u 16:38

Kada se pogledaju sva evropska takmičenja (Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencije), Čukarički zauzima poslednju poziciju, pošto po svim parametrima ima najslabiji učinak.

КАТАСТРОФА ЧУКАРИЧКОГ: Екипа са Бановог брда најгора од свих тимова у групној фази евро купова

FOTO: Tanjug/AP

Posle odigrana tri kola evropskih kupova, gledajući grupnu fazu, devet kluba nema niti jedan osvojen bod. Ali i među ekipama koji nemaju bodove, Čukarički je najgori.

Kada se uporedi gol-razlika, ubedljivo je najslabiji klub sa Banovog Brda. Srpski predstavnik u Ligi konferencije je u trećem kolu izgubio od Fiorentine sa čak 6:0, te je tako ''viola'' ispisala istoriju, jer je to najubedljivija pobeda italijanske ekipe od kako igraju u evropskim takmičenjima.

Posle tri kola Čukarički ima sva tri poraza uz negativnu gol-razliku 1:11. Najpre je izgubio od Ferencvaroša u Budimpešti (1:3), pa od Genka u Leskovscu (0:2), a onda i debakl od Fiorentine od (6:0)

Tik iza Čukaričkog je Antverp, koji se takmiči u Ligi šampiona. I belgijski predstavnik je izgubio sve tri utakmice, ali je za gol bolji od srpskog kluba. Gol-razlika Antverpa je 3:12.

Sa sva tri poraza su i Benfika (0:4) i Union Berlin (2:5) u Ligi šampiona, pa Haken (1:10) i LASK (2:6) u Ligi Evrope, kao i Brejdablik (2:9), Olimpija (0:6) i Trnava (1:8) u Ligi konferencije.

Ako za nešto Čukarički može da se bori u preostala tri kola evropskih kupova, onda je da makar ne završi kao najgori od 96 klubova na kontinentu.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu