PARTIZAN SUTRA MOŽE DA SE OSAMI NA VRHU TABELE: TSC napravio veliki kiks

Novosti online

30. 09. 2023. u 21:35

IZNENAĐENjE u poslednjem meču dana u 10. kolu Superlige Srbije. TSC nije uspeo da pobedi Mladost u Lučanima (1:1), te će u slučaju da Partizan slavi u Kruševcu, ekipa iz Bačke Topole pasti na drugu poziciju na tabeli Superlige Srbije.

ПАРТИЗАН СУТРА МОЖЕ ДА СЕ ОСАМИ НА ВРХУ ТАБЕЛЕ: ТСЦ направио велики кикс

FK TSC

Imao je TSC vođstvo tokom većeg dela meča, ali na kraju su ispustili puleni Žarka Lazetića trijumf.

Poveli su gosti preko Miloša Pantovića u 28. minutu i plivali na tom talasu do 93. minuta. Tada je usledio korner za ekipu Mladosti iz Lučana...

Upućen je centaršut na dalju stativu, a tamo je loptu spremno čekao Janko Tumbasević, koji je bukvalno uspeo da je zakuca u mrežu za veliko slavlje domaćeg tima.

Videlo se po izrazu lica Žarka Lazetića koliko je bio nezadovoljan činjenicom da je njegov tim duboko u nadoknadi i to iz prekida primio gol i ispustio pobedu.

TSC će biti prvi na tabeli bar do sutra i ima 20 bodova na svom kontu, dok je Mladost ostala u vrhu tabele na šestom mestu sa 15.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!