SRBIN NA "MARADONI" KAO MARADONA! Italija bruji o bravuri Lazara Samardžića (VIDEO)

Novosti online

28. 09. 2023. u 09:16

Srbija ima majstora fudbala - Lazara Samardžića! Reprezentativac naše zemlje, ofanzivac Udinezea, postigao je spektakularan gol na "Maradoni", stadionu Napolija, aktuelnog šampiona Italije.

СРБИН НА МАРАДОНИ КАО МАРАДОНА! Италија бруји о бравури Лазара Самарџића (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Golove za Napoli postigli su Pjotr Zjelinski iz penala u 19, Viktor Osimen u 39, Kviča Kvarechelija u 74. i Đovani Simeone u 82. minutu.

Jedini pogodak za Udineze postigao je srpski internacionalac Lazar Samardžić u 81. minutu. Ali kakav je to bio gol!

Naime, naš reprezentativac je u 81. minutu uzeo loptu na sredini terena, potom se na sjajan način oslobodio čak četvorice čuvara, odigrao dupli pas sa Saksesom i uz malo sreće savladao Mereta. 

Trener Udinezea Andrea Sotil uveo je Samardžića u igru u 58. minutu i doskorašnji omladinski reprezentativac Nemačke pokazao mu je da zaslužuje veću minutažu.

Od Lazara se očekuje da bude u timu Srbije i tokom oktobarskih odlučujućih utakmica za plasman na Evropsko prvenstvo, protiv Mađarske u Budimpešti i Crne Gore u Beogradu.

Selektor Dragan Stojković Piksi uvrstio je njegovo ime na širi spisak reprezentativaca za te mečeve.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima