VELIKO POJAČANJE ZA VOŽDOVAC: "Zmajevi" doveli igrača iz Premijer lige

Novosti online

05. 09. 2023. u 11:29

FUDBALSKI klub Voždovac pojačao se za nastavak sezone i to ni manje ni više nego iz Premijer lige.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ВОЖДОВАЦ: Змајеви довели играча из Премијер лиге

FOTO: Profimedia

Dres "zmajeva" nosiće Rodrigo Vilka koji je došao na pozajmicu iz Njukasla. Reč je o igraču iz Perua koji ima 24 godine i igra u veznom redu.

On je ponikao u Deportivo Munisipalu, da bi 2020. godine postao deo "svraka". Njukasl ga je već slao na pozjamice u Donkaster i Univeristario.

- Imao sam sastanke sa predsednikom i trenerom koji su me "naterali" da poželim da dođem u Voždovac. To je divan klub u lepom gradu, sa mnogo mladih igrača koji žele da naprave ozbiljne karijere - rekao je Vilka.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević najavio je novog igrača i istakao da pokriva poziciju levog krila i "desetke".

- Igrač je sa reputacijom iz Premijer lige. Prošlu sezonu proveo je u peruanskoj prvoj ligi. Očekujemo da odmah pruži kvalitetan doprinos i nadamo se da će u svakom smislu biti dobro pojačanje za nas. Dugo su trajali pregovori, ali drago nam je da je naš klub prepoznao kao dobru sredinu za razvoj svoje karijere - istakao je Leontijević.

Voždovac posle šest kola zauzima peto mesto na tabeli Superlige Srbije sa devet pobeda.

BONUS VIDEO: Gelor Kanga uvećao vođstvo Zvezde protiv Novog Pazara sa "bele tačke"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)