BRAZILCI ODAHNULI: Najveća zvezda opet u najdražem dresu

Novosti online

20. 08. 2023. u 16:41

JEDAN od najboljih fudbalera Brazila, Nejmar, ipravo je rešio dva "problema" u svom životu. Za godišnju platu od 160 miliona evra je potpisao basnoslovni ugovor sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije, juče je uz standardnu navijačku i medijsku pompu sleteo na aerodrom u Rijadu, ali je jedna vest umalo prošla ispod radara javnosti.

БРАЗИЛЦИ ОДАХНУЛИ: Највећа звезда опет у најдражем дресу

FOTO: Profimedia

Naime, selektor fudbalske reprezentacije Brazila Fernando Diniz je saopštio da je Nejmara vratio na spisak karioka za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv Bolivije i Perua u septembru.

Podsetimo, Nejmar je posle šokatne eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu SP u Kataru najavio da napušta selekciju Brazila, pa ga je čak i pokojni Pele otvorenim pismom zamolio da to ne radi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024