"PUNA MARAKANA NAM JE NAJVEĆI MOTIV": Srđan Mijailović pozvao navijače na stadion

Novosti online

15. 08. 2023. u 14:41

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović rekao je danas da je ekipa odlično počela sezonu, kao i da u narednoj utakmici protiv Spartaka očekuje veliku podršku navijača.

ПУНА МАРАКАНА НАМ ЈЕ НАЈВЕЋИ МОТИВ: Срђан Мијаиловић позвао навијаче на стадион

FOTO: FK Crvena zvezda

"Ne postoji veći motiv od pune 'Marakane' za nas. Zaista dobro igramo, ušli smo u sezonu na pravi način, ali ne smemo da se opustimo. Na svakom koraku, i u mom okruženju, samo se priča o tome kako Zvezda igra sjajan fudbal, utisak mi je da su svi zadovoljni i zbog toga verujem da će protiv Spartaka na stadionu biti veliki broj navijača", rekao je Mijailović.

Fudbaleri Zvezde dočekaće u subotu ekipu Spartaka iz Subotice, u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

Zvezda posle tri kola zauzima prvo mesto na tabeli Superlige Srbije sa maksimalnih devet bodova, uz gol razliku 13:1.

Mijailović je dodao da se raduje svakoj utakmici, ali da najviše voli one na stadionu "Rajko Mitić".

"Eto, susret sa Fjorentinom (5:0) ću sigurno pamtiti ceo život, kakva atmosfera na prijateljskoj utakmici i mogu samo da zamislim šta nas čeka na Ligi šampiona. Ipak, do toga imamo još nekoliko utakmica u prvenstvu, a prva u nizu je Spartak, tako da cilj je da pobeđujemo i da nastavimo da igramo lep fudbal", istakao je on.

Svoj prvi gol na takmičarskim mečevima u crveno-belom dresu Mijailović je postigao pre devet dana, u meču Zvezde i Napretka (4:0).

"Prvi gol za Zvezdu sam postigao kada sam prebačen u seniore, još 2011. godine, protiv Grblja u prijateljskoj utakmici. Ipak, ovo je prvenac na takmičarskoj utakmici i što je još važnije - na 'Marakani' Ne bih se bunio da to ponovim protiv Spartaka, ali znam da mi je primarni zadatak da zaštitim naš gol, tako da sam dobro upoznat sa onim što stručni štab traži od mene. Verujem da ćemo navijačima prirediti još jednu dobru i efikasnu utakmicu", zaključio je Mijailović.

Utakmica između Zvezde i Spartaka igra se u subotu od 20.30.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)