IMAO DOGOVOR SA ZVEZDOM, A SAD OTIŠAO U ENGLESKU: Late Lat napustio Atalantu, poznato u kom klubu nastavlja karijeru

Novosti online

09. 08. 2023. u 14:03

SVE je bilo dogovoreno oko dolaska Emanuela Late Lata u Crvenu zvezdu. Crveno-beli su izdvojili Atalanti 3.500.000 evra za napadača. Na kraju se sve iskomplikovalo, pa od njegovog dolaska na "Marakanu" neće biti ništa.

ИМАО ДОГОВОР СА ЗВЕЗДОМ, А САД ОТИШАО У ЕНГЛЕСКУ: Лате Лат напустио Аталанту, познато у ком клубу наставља каријеру

FOTO: Profimedia

To potvrđuje i informacija italijanskog novinara Đanluke di Marcija koji je otkrio da će fudbaler iz Obale Slonovače karijeru nastaviti u Čempionšipu, u ekipi Midlzbroa.

Late Latu je ponuđen četvorogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još jednu. Detalji oko obeštećenja nisu poznati, ali pretpostavlja se da je u pitanju slična suma koju je Zvezda poslala Atalanti.

Ovaj 24-godišnjak je za "boginju provincije" debitovao 2016. godine protiv Kremonezea u Kupu Italije. Nakon toga je bio po pozajmicama u niželigašim italijanskim klubovima.

Igrao je za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL, poslednju sezonu je proveo u švajcarskom Sent Galenu gde je imao sjajnu sezonu.

On je u tamošnjem šampionatu odigrao 31 meč i uspeo je 14 puta da se upiše u strelce. Na to je dodao i četiri asistencije.

BONUS VIDEO: NEVEROVATNO: Evo zašto je prekinuta utakmica Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)