GRČKA U ŠOKU: Čuveni advokat navijača Dinama iz Zagreba, Bed blu bojsa, opravdava ubistvo Grka u Atini!

Novosti online

08. 08. 2023. u 15:32

CELA grčka javnost, ali i ne samo tamošnja, u neverici je zbog haosa koji su izazvali navijač Dinama iz Zagreba u Atini. Tamo su doputovali i pored zabrane dolaska na meč sa AEK-om u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa izazvali velike nerede na ulicama, a tom prilikom je jedan 29-godišnji Grk poginuo. Ono što posebno šokira Atinjane, ali i ostatak države koja je trebalo da bude domaćin pomenutog meča ove večeri, je stav advokata koji se "proslavio" braneći na sudu i zagrebačke huligane, "Bed blu bojse", ali i ustaštvu sklonog pevača, Marka Perkovića Tompsona.

ГРЧКА У ШОКУ: Чувени адвокат навијача Динама из Загреба, Бед блу бојса, оправдава убиство Грка у Атини!

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što su pristalice Dinama iz Zagreba došli sinoć u Atinu, uprkos zabrani UEFA o dolasku gostujućih navijača u ovom dvomeču, izbili su incidenti u blizini stadiona, jedna osoba je ubijena, povređeno je najmanje osmoro ljudi i uhapšeno 100 osoba. 

Prema nepotvrđenim informacija, koje provejavaju čak i u saopštenju AEK-a koji kritikuje lokalnu policiju, navodi se da su zagrebački "Bed blu bojsi" imali pomoć "zelenih huligana", odnosno svojih navijačkih pobratima, "Gate 13", navijača Panatinaikosa.

Povodom tragičnog ishoda sukoba u Atini na društvenim mrežama se oglasio pomenuti advokat, Davorin Karačić, čiju izjavu, potpuno zgroženi, prenose i grčki mediji.

A ona glasi ovako:

"Ja se braće ne odričem.

Ako gledamo s druge strane, navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, narkomansko-levičarsko-anarhistička otpad, koja je decenijama noževima ubadala druge ljude, bacala molotovljeve koktele po drugima, gazila ljudima po glavama.


Žaliti za takvima je kao žaliti za Isilovskim glavosecima koji su svojevremeno naleteli na sirijske Tigrove ili Vagner u Siriji.


Jedno je sigurno, događaj se sigurno nije dogodio onako kako danas mediji prenose, jer mediji uvek pogrešno prenose.


Inače, svi Dinamovi navijači koji su povređeni, povređeni su od površinskih uboda noževima", počeo je advokat pa onda objasnio "vaspitno korišćenje noža":

Objava advokata Davorina Karačića na Fejsbuku / Foto Facebook


"Uopšte me ne bi čudilo da je anarhista mlatarao nožem u želji da zakolje nekog našega, pa nakon što je savladan, dobio školovanje nožem u ekstremitet, samo što je anatomija za***ana, pa pošlo po zlu. To se znalo događati, da onaj koji bi hteo da kolje, nakon što izgubi nož, dobije vaspitni zarez po ekstremitetima.


Ko je imalo u navijačkom svijetu, taj zna da BBB idu svuda, mogli oni ući na stadion ili ne. To su anarhisti znali, pa su to veče čekali bojse, naoružani noževima. Postoje čak i snimci anarhista kako kruže oko stadiona", naveo je advokat Davorin Karačić. Inače, kao što su vam "Novosti" već javile, Evropska fudbalska unija (UEFA) zvanično je otkazala večerašnju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK i Dinama iz Zagreba, saopštivši da će se prvi deo ovog dvomeča odigrati 15. avgusta u Zagrebu, dok će se revanš najverovatnije odigrati 18. ili 19. avgusta u Atini. Na oba susreta neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)