"DA POKAŽEMO STAV, BORBU I MOTIV!" Trener Napretka pred Zvezdu: Imamo pravo da verujemo u sebe

Novosti online

04. 08. 2023. u 15:29

NAPREDAK je porazom počeo novu sezonu u Superligi Srbije. Kruševljani u 2. kolu idu na megdan Crvenoj zvezdi, a trener "čarapana" Dragan Perišić izneo je očekivanja od duela na stadionu "Rajko Mitić".

ДА ПОКАЖЕМО СТАВ, БОРБУ И МОТИВ! Тренер Напретка пред Звезду: Имамо право да верујемо у себе

FOTO: D. Vlahović

Svestan je da rival poseduje veliki kvalitet, ali veruje u svoju ekipu.

- Posle neočekivanog rezultata u prvom kolu, idemo na gostovanje Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno da motiv neće izostati, s obzirom na to da igramo protiv ekipe koja je pokazala veliki kvalitet. Mi znamo šta treba da uradimo kako bismo na organizovan način pokazali našu snagu - rekao je Perišić na konferenciji za medije.

Dobro je analizirao Crvenu zvezdu koja je u prvom kolu pregazila Vojvodinu sa 5:0, dok su Kruševljani poraženi kod kuće od novajlije Železničara.

- Zvezda stvara kompaktan pritisak na loptu, to jest presing i prva stvar je kako se odupreti tome i prebaciti težište igre iza njihovih leđa. Nadam se da smo protiv Železničara naučili lekciju i nova utakmica će nam dati dodatni motiv da se grupišemo. Bez obzira na to što nas čeka pretežak zadatak i ultra kvalitetan protivnik, imamo pravo da verujemo u sebe. Želim pre svega da vidim da smo se mentalno stabilizovali, da napravimo reakciju kao tim i pokažemo stav, borbu i motiv - zaključio je Perišić.

Mladi fudbaler Napretka Filip Krstić je takođe svestan da je protivnik veoma dobar, no ističe da ekipa ne ide sa belom zastavom u Beograd.

- Znamo kvalitete Zvezde u svakoj liniji tima. Ne idemo u Beograd sa belom zastavom. Moramo da budemo disciplinovani i da verujemo u sebe, kao i da pokažemo reakciju posle poraza - naveo je Krstić.

Utakmica Crvena zvezda - Napredak igra se sutra od 20.05 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024