PRVENSTVO TEK POČELO, A VEĆ IMA DOSTA POSLA ZA FSS: Pokrenut postupak protiv Zvezde, Kralj bez kazne

Novosti online

03. 08. 2023. u 18:23

ODIGRANO je tek prvo kolo u Superligi Srbije, a Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je odmah imala dosta posla.

ПРВЕНСТВО ТЕК ПОЧЕЛО, А ВЕЋ ИМА ДОСТА ПОСЛА ЗА ФСС: Покренут поступак против Звезде, Краљ без казне

FOTO: M. Vukadinović

Navijači Crvene zvezde su protiv Vojvodine uplali veliki broj baklji. Delegat utakmice na stadionu "Rajko Mitić" je sve zapisao i prijavio, prenosi "Sport klub".

Postpuak protiv šampiona Srbije je pokrenut, očekuje se novčana kazna, a ocenjeno je da je organizacija utakmice bila loša.

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj je burno reagovao zbog suđenja Milana Mitića na utakmici crno-belih i TSC-a. On je imao šta da kaže glavnom arbitru tog susreta, ali i predsedniku Sudijske komisije FSS, Dejanu Filipoviću. Ipak, kako stvari stoje on će proći bez kazne.

Po jednu utakmicu će propustiti Aldo Kalulu (Partizan) i Aleksandar Busnić (Vojvodina) zbog crvenih kartona, konkretno dva žuta. Filipa Žunića iz lučanske Mladosti čekaju tri meča suspenzija zbog direktnog crvenog kartona koji je zaradio već u drugom minutu protiv Radnika iz Sudrdulice.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave