NAVIJAČI U ŠOKU: Ovako sada izgleda Robert Prosinečki (FOTO)

Novosti online

31. 07. 2023. u 17:09

Dok je Crvena zvezda igrala protiv Vojvodine na startu Superlige Srbije, njen bivši fudbalski as, a potom i njen šef stručnog štaba, Robert Prosinečki, započinjao je nove trenerske korake. I, pritom, privukao je ogromnu pažnju. Kako onim što je uradila njegova ekipa, tako i - izgledaom.

НАВИЈАЧИ У ШОКУ: Овако сада изгледа Роберт Просинечки (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Prosinečki se najpre proslavio kao fudbaler Crvene zvezde, sa kojom je osvojio Kup evropskih šampiona 1991.

Potom je igrao za Real Madrid i Barselonu, pa za zagrebački Dinamo dok se zvao Kroacija, a igračku karijeru je priveo kraju u Portsmutu, Olimpiji i Zagrebu.

Posle nastupa za klubove, ali i za reprezentacije Jugoslavije i Hrvatske (s kojom je bio treći na svetu 1998.), prvi samostalni trenerski postao bio mu je u Crvenoj zvezdi. A onda ga je put vodio u turski Kajzeri, pa na kormilo reprezentacija Azerbejdžana te Bosne i Hercegovine, da bi posle Denizlispora i ljubljanske Olimpije ove, 2023, preuzeo Rudeš iz Zagreba.

I, tu je šira balkanska javnost mogla da ga iznova vidi "na delu".

A Prosinečki, sada 54-godišnjak, trenutno izgleda ovako:

Tviter / Mauricije

Prosinečki je, podsetimo, imao ozbiljnih zdravstvenih tegoba u godinama za nama, otuda, verovatno, i problem sa težinom, ali ono sa čime uopšte nema problem je - ofanzivni prsitup fudbalu.

Kako je to svojevremeno tražio od igrača Zvezde, tako to sada zahteva i od igrača Rudeša koji su za vikend, u drugom kolu hrvatskog prvenstva, ugostili vodeći Osijek, poveli sa čak 3:0 (što je dovelo do zanimljivog "Robijevog" plesa) ...

... da bi na kraju Osijek preokretom pobedio sa 3:4, ostao prvi, a zagrepčane koje predvodi "veliki Žuti" - ostavio na poslednjem mestu tabele, sa nula bodova.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?