HRVATI U ČUDU: O izjavi Milana Borjana bruji region

Novosti online

26. 07. 2023. u 08:08

Milan Borjan je bio junak prolaska Slovana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u dvomeču protiv luksemburškog Hesperanža, a bivši golman Crvene zvezde sjajno je odradio posao i na gostovanju Zrinjskom u Mostaru, njegov tim je slavio sa 1:0.

ХРВАТИ У ЧУДУ: О изјави Милана Борјана бруји регион

Foto: Printskrin

Jedini pogodak na Stadionu pod Bijelim brijegom viđen je u 53. minutu, kad je Lovat izveo slobodan udarac, a loptu je u mrežu skrenuo Zuberu. VAR je potvrdio da je gol regularan.

Buran je bio uvod u ovu utakmicu jer su navijači domaćeg tima, pretežno hrvatske nacionalnosti, pretili Milanu Borjanu, nekadašnjem golmanu i kapitenu Crvene zvezde, a sada čuvaru mreže Slovana iz Bratislave. On je, i pored svega, imao fenomenalan nastup, prilikom postignutog pogotka burno se radovao okrenut ka publici, a po završetku utakmice na šmekerski način prokomentarisao je navijače.

- Nije bilo provokacija. Nisam ništa čuo, sve je bilo korektno. Kapa dole, ispali su gospoda i nemam šta da kažem. Svaka čast za navijanje i za celu utakmicu - rekao je Borjan, pa dodao:

- Dobra utakmica s jedne i druge strane. Zrinjski je bio malo bolji. Više je napadao. Mi smo bili konkretniji, imali šansu i dali gol. Nismo ga primili, što je najbitnije i sada se idemo pripremiti za revanš.

Govorio je i o vrućini i nehumanim uslovima za igru.

- Ovo nije normalno, ali svaka čast navijačima. Navijanje 90 minuta bez ijednog incidenta, kapa dole - istakao je, a za kraj je prokomentarisao i revanš koji sledi u Bratislavi:

- Očekujemo pobedu, naravno. Nama je bitna pobeda, da prođemo dalje i osiguramo barem jednu grupnu fazu. Idemo korak po korak. U subotu je prvenstvo, u utorak utakmica i želimo pobedu da idemo dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)