"UZMITE MENE, LIČIM NA MBAPEA!" Najveće NBA zvezde u neverici zbog najneverovatnije ponude Al Hilala

Novosti online

25. 07. 2023. u 19:39

KAD su videli koliko daju Kilijanu Mbapeu i NBA zvezde su odjednom poludele za Saudijskom Arabijom! Naravno, više u šali nego u zbilji, ali reakcije Lebrona Džejmsa, Janisa Adetokumba, asova koji zarađuju ogroman novac, dovoljno govore koliko je zaista neverovatna ponuda Al Hilala poslata na adresu PSŽ.

УЗМИТЕ МЕНЕ, ЛИЧИМ НА МБАПЕА! Највеће НБА звезде у неверици због најневероватније понуде Ал Хилала

Foto AP

Podsetimo, Arapi francuskom klubu nude da plate obeštećenje od 300 miliona evra, dok je Mbapeu ugovorom predloženo 200 miliona fiksno, uz dodatak koji bi mogao da naraste i do 700 miliona u slučaju da komercijalna prava ostvare toliku dobit.

Niko ne može da ostane ravnodušan na takve brojke, pa ni košarkaši koji zarađuju 45 miliona dolara godišnje.

- Al Hilal, uzmite mene. Ličim na Kilijana Mbapea - napisao je Adetokumbo na "tviteru" i nasmejao čak i Francuza.

Ponuda Al Hilala je impresionarala i Lebrona Džejmsa, košarkaša koji je od Klivlenda, Majamija i Lejkersa u karijeri ukupno inkasirao oko pola milijarde dolara.

- Ovo sam ja na putu za Saudijsku Arabiju kada nazovu moje agente i ponude mi taj jednogodišnji ugovor - istakao je Džejms u kratak video snimak čuvenog Foresta Gampa kako trči.

Ipak, nedugo posle ove objave, čuveni košarkaš imao je daleko važnija posla, jer su ga obavestili da je srce njegovog sina Bronija zastalo na trenigu, ali je, srećom, brza interevencija lekara spasial njegov život o čemu više možete pročitati kada kliknete ka ovoj vesti "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu