SPEKTAKL KAKAV SE RETKO VIĐA: Preko 20 hiljada Amerikanaca po pljusku čekalo Mesija, evo šta im je on rekao (VIDEO)

Novosti online

17. 07. 2023. u 18:36

DOK "pola" fudbalske Evrope trči ka Saudijskoj Arabiji, Lionel Mesi se uputio u Sjedinjene Američke Države. Argentinski majstor fudbala predstavljen je u svom novom klubu, Interu iz Majamija, a ceo događaj je protekao kako i dolikuje - u holivudskom i karnevalskom stilu, i to po pljusku.

СПЕКТАКЛ КАКАВ СЕ РЕТКО ВИЂА: Преко 20 хиљада Американаца по пљуску чекало Месија, ево шта им је он рекао (ВИДЕО)

AP sport

Pred prepunim tribinama stadiona Mesi je u društvu čelnika kluba, među kojima je bio i legendarni Englez Dejvid Bekam, najavio da izgleda dolaze novi dani slave za MLS ligu.

– Hvala svim ljudima u Majamiju na dobrodošlici i prijemu od kako sam stigao. Veoma sam uzbuđen što sam sa vama. Zahvalio bih se čelnicima kluba što su učinili da sve prođe lako i što se osećamo kao kod kuće. Hoću da počnem da treniram, da se nadmećem i zaista hoću da pobeđujem i da ovaj klub raste – rekao je Mesi.

Pored najvećeg pojačanja u svojoj istoriji, Inter je na Floridi predstavio još jedno ogromno pojačanje i još jednu legendu svetskog fudbala. Doskorašnji kapiten Barselone, Serhio Buskets, biće saigrač Lea Mesija u narednoj sezoni.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona