FUDBALERI CRVENE ZVEZDE SE VRATILI PUNI UTISAKA IZ RUSIJE, GDE SU OSVOJILI PREMIJER KUP: Najbolje tek dolazi

Z. Ćorović

14. 07. 2023. u 21:51

POČELO je idealno, samo tako da se nastavi. Ovako se sada, raspoloženo i sa neskrivenim optimizmom, razmišlja na "Marakani" po povratku iz Rusije i osvojenog "Premijer kupa".

ФУДБАЛЕРИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ СЕ ВРАТИЛИ ПУНИ УТИСАКА ИЗ РУСИЈЕ, ГДЕ СУ ОСВОЈИЛИ ПРЕМИЈЕР КУП: Најбоље тек долази

FOTO: M. Vukadinović


Novi trener crveno-belih Barak Bahar položio je prvi ispit čistom "desetkom", jer je za kratko vreme uneo pozitivne novine koje se do sada nisu videle ni kod jednog srpskog kluba. Brzina, agresivnost, presing, uz energičnu mladost i drskost - sve vrline na jednom mestu koje su pravile razliku i donele tri lepe pobede na turniru u Sankt Peterburgu protiv Zenita (2:1), Nefčija (4:0) i Fenerbahčea (3:1). Sa zlatnim medaljama i peharom u rukama, Zvezdini fudbaleri vratili su se puni utiska iz Sankt Peterburga.

- Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom - smatra Strahinja Eraković, mladi defanzivac crveno-belih. - Igrali smo pred 20.000 ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera i uspeli smo da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju. Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, lepo smo dočekani u Rusiji, imali smo idealne uslove. Radilo se kvalitetno i jako i sada sledi završna faza priprema u Beogradu.

Mladi defanzivac veruje da će navijači ispuniti "Marakanu" već protiv Fiorentine, 26. jula.

- Pozivam navijače da u što većem broju dođu protiv Fiorentine i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude. Dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune "Marakane", jedva čekam utakmice - naglasio je Eraković.

Četiri dana pre spektakla sa Italijanima, Zvezda bi trebalo da odigra i prijateljski meč sa vicešampionom Srbije, ekipom TSC. Verovatno će biti još nekih provera, najavljene su još neke atraktivne, poput Fiorentine. Superliga počinje 29. jula, a do Lige šampiona i 12. septembra ima još dosta vremena da se ekipa dobro spremi za velike evropske izazove.

Glazer lakše povređen

NOVI golman Crvene zvezde Omri Glazer nije branio na poslednjem meču sa Fenerbahčeom zbog lakše povrede. Njega je na golu odlično zamenio iskusni Zoran Popović, dok će mladi Nikola Vasiljević biti Barahova treća opcija.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)