NEĆE GA BARSA! Nejmar se uzalud nudio Kataloncima

Novosti online

10. 07. 2023. u 14:18

Fudbalski klub Barselona odbio je pregovore sa brazilskim reprezentativcem Nejmarom u vezi povratka igrača Pari Sen Žermena u ekipu sa Nou Kampa, prenosi sajt Gol.

НЕЋЕ ГА БАРСА! Нејмар се узалуд нудио Каталонцима

FOTO: Tanjug/AP

Nejmar (31) je igrao za Barselonu od 2013. do 2017. godine, a onda je prešao u PSŽ.

Međutim, brazilski fudbaler je nezadovoljan statusom u francuskom klubu zbog čega je zatražio od menadžera da počne pregovore sa Barselonom.

Rukovodstvo katalonskog kluba ne želi da vrati Nejmara iz dva razloga. Barselona je u teškoj finansijskoj situaciji i ne može da ponudi Nejmaru visoku platu. On ima ugovor sa PSŽ-om do juna 2025. godine, a zarađuje 40,8 miliona evra po sezoni.

Gol navodi da Barselona ne želi da vrati Nejmara i zbog toga što bi Brazilac mogao da unese nemir u svlačionicu katalonskog kluba, koji bi uticao na rezultate ekipe sa Nou Kampa u svim takmičenjima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)