BIVŠI KAPITEN PARTIZANA ZAVRŠIO KARIJERU: Oprostio se fudbaler koji je doneo poslednji trofej crno-belima

Novosti online

09. 07. 2023. u 11:03

Pre nešto više od četiri godine Partizan je osvojio poslednji trofej, koji im je doneo Bojan Ostojić. On se oprostio od profesionalnog igranja fudbala.

БИВШИ КАПИТЕН ПАРТИЗАНА ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Опростио се фудбалер који је донео последњи трофеј црно-белима

Foto: M.Vukadinović

- Posle dve decenije igranja najlepše igre, došlo je vreme da stavim tačku na period života i sporta koji me je ispunjavao otkako znam za sebe. Nije bilo lako oprostiti od Partizana prošloga leta, bilo je to kao da odlazim od porodice, ali sam taj rastanak u prethodnoj godini nadomestio sa sjajnim momcima u fudbalskom klubu Teleoptik, na čemu sam zahvalan. Kao igrač-trener, završio sam potrebne licence i shvatio da je u fudbalu važno dati sve od sebe u svakom momentu, ali i jednako važno znati kada se povući. Stoga sam doneo odluku da krenem u nove izazove u životu i fudbalu, u trenerske vode, za početak kao pomoćnik Saši Mićeviću u fudbalskom klubu Smederevo. Želja mi je da svoje igračko znanje i iskustvo prenesem na mlade, pomognem im da se izgrade i kao igrači i kao ljudi!

- Hvala svim bivšim saigračima, trenerima, ljudima sa kojima sam praktično živeo i sarađivao gde god da sam igrao, navijačima na prelepom putovanju koje beznjih ne bi imalo smisao. Hvala bivšim klubovima Sevojnu gde sam ponikao, Slobodi iz Užica, Radničkom iz Kragujevca, BASK-u, Novom Pazaru, Voždovcu, Čukaričkom i Partizanu što su me primili, negovali kao sina i napravili boljim čovekom. Svaki od njih ima posebno mesto u mojim sećanjima, srcu i svaki je na svoj način važan za karijeru koja je trajala punih 20 godina, protkana na kraju samo lepim uspomenama.

- Na kraju, mom Partizanu i navijačima još jednom hvala na svemu, hvala što su mi karijeru u poslednjih sedam godina učinili posebnom, činjenicom da sam nosio najlepši crno-beli dres, da sam u njemu osvojio najslađu duplu krunu u istoriji kluba i da ću jednom sa ponosom o tome moći da pričam i prepričavam deci i unucima. Prirodno je, iako teško, da jednom mora doći do rastanka, ali ljubav prema klubu nikada ne prestaje, ona živi doveka! Za nove generacije - živeo Partizan!

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti