BRAZILSKI "MARATONCI TRČE POČASNI KRUG": Navijač svu svoju imovinu ostavlja zvezdi PSŽ (VIDEO)

Novosti online

29. 06. 2023. u 16:43

DOKAZ da ljubav ka fudbalu nema granica dolazi nam iz dalekog Brazila.

БРАЗИЛСКИ МАРАТОНЦИ ТРЧЕ ПОЧАСНИ КРУГ: Навијач сву своју имовину оставља звезди ПСЖ (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/artifikal

Ljubiteljima srpske kinematografije dobro je poznata replika Pavla Vuisića iz filma Maratonci trče počasni krug - "sve što imam, ostavljam samom sebi".

E, jedan Brazilac vodio se sličnim primerom, te je odlučio da svu svoju imovinu ostavi, ni manje ni više, nego brazilskom fudbaleru Nejmaru.

Brazilski portal "Metropoles" javlja kako je navijač brazilske reprezentacije koji ima tek 30 godina već sastavio testament u kojem svu svoju imovinu ostavlja asu reprezentacije i francuskog PSŽ.

FOTO: Tanjug/AP

- I mene su kao i Nejmara kroz život mnogo ocrnjivali. I ja sam poput njega orijentisan ka porodici i imao sam prisnu vezu koju i on ima sa svojim ocem. To me podseća na odnos mene i mog tate, koji je preminuo. Zdravlje mi nije najbolje i zbog toga sve ostavljam njemu, ne želim da se moje imovine dočepaju država ili rođaci koje ne volim - izjavio je za lokalne medije.

Prema podacima ekonomskog časopisa "Forbes",  Nejmar (31), je jedan od najplaćenijih sportista sveta. Ove godine će mu ukupna primanja, od PSŽ-a i marketinških ugovora, iznositi oko 85 miliona evra.  

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)