BAJERN SE BAŠ ZAINATIO: Bavarci krenuli u ofanzivu na Harija Kejna, koga zanima samo dobra zarada

Novosti online

28. 06. 2023. u 08:25

BAJERN novu sezonu neće početi bez vrhunskog centarfora - prvi pik je jedan od najvećih golgetera današnjice, Hari Kejn. Krenuli su Bavarci u pravu ofanzivu kako bi ostvarili svoje namere, ali je njihovu prvu ponudu tešku 70 miliona evra (uz bonuse) Totenhem glatko odbio.

БАЈЕРН СЕ БАШ ЗАИНАТИО: Баварци кренули у офанзиву на Харија Кејна, кога занима само добра зарада

Foto: EPA-EFE/ Justin Tallis / POOL

Vlasnik "pevaca" Danijel Levi poznat je kao težak pregovarač i pokušaće da izvuče maksiimum za najveću zvezdu tima. Zna se da Kejn nije hteo da produži ugovor i da će sledećeg leta biti slobodan igrač, tako da će se ovog leta najverovatnije privoleti onom carstvu koje bude najviše platilo.

Pored Bajerna i Mančester junajted žarko želi da dovede Kejna, oko njega se i Real uveliko "muva"... Prvom ponudom od 70 miliona, licitacija je počela. Kako mediji navode, Bavarci su spremni da ponudu podignu i do "stotke", ali nio to nije garancija da će dobiti ovu trku.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)