DI MARIJA SE OPROSTIO OD JUVENTUSA: Uvek sam se osećao kao kod kuće, hvala svim saigračima

Tanjug

07. 06. 2023. u 09:44

ARGENTINSKI fudbaler Anhel di Marija potvrdio je na društvenim mrežama da nije više fudbaler Juventusa.

ДИ МАРИЈА СЕ ОПРОСТИО ОД ЈУВЕНТУСА: Увек сам се осећао као код куће, хвала свим саиграчима

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj 35-godišnjak je postao slobodan agent posle isteka ugovora sa torinskim velikanom, u koji je stigao lane iz Pari Sen Žermena, a putem Instagrama se obratio navijačima "stare dame".

- Došao sam do kraja teškog i komplikovanog perioda. Odlazim iz Juventusa siguran u saznanju da sam dao sve od sebe da klub nastavi da osvaja titule, ali to nije bilo moguće. Odlazim sa gorkim ukusom što nisam uspeo, ali sa radošću što sam sa sobom poveo mnogo prijatelja u ovu divnu svlačionicu u kojoj sam bio deo. Hvala svim mojim saigračima na naklonosti koju su mi ukazivali od prvog dana, uvek sam se osećao kao kod kuće. Pozdravljam sve juventine i zahvaljujem se na njihovoj svakodnevnoj naklonosti - napisao je između ostalog Argentinac, koji je odigrao 40 utakmica za Juventus u svim takmičenjima, postigao osam golova i upisao sedam asistencija.

Di Marija je u decembru postao svetski šampion sa Argentinom, a svetski mediji ističu da krilni napadač ponude za nastavak karijere ima iz domovine, Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju