UEFA ČEKA IZVEŠTAJ DELEGATA: Morinjo bi mogao da bude u velikom problemu

Tanjug

01. 06. 2023. u 16:29

EVROPSKA fudbalska unija sačekaće izveštaje delegata i zvaničnika utakmice finala Lige Evrope između Sevilje i Rome pre nego što odluči da li će da pokrene disciplinski postupak protiv trenera italijanskog kluba Žozea Morinja, prenosi Bi-Bi-Si.

УЕФА ЧЕКА ИЗВЕШТАЈ ДЕЛЕГАТА: Морињо би могао да буде у великом проблему

Tanjug/AP

Fudbaleri Sevilje osvojili su titulu u Ligi Evrope, pošto su u finalu u Budimpešti posle penala pobedili ekipu Rome ukupnim rezultatom 5:2.

Posle regularnih 90. minuta i produžetaka rezultat na "Puškaš areni" bio je 1:1, a Sevilja je došla do sedmog trofeja u Ligi Evropa posle boljeg izvođenja penala.

Morinjo je tokom meča često prigovarao glavnom sudiji Englezu Entoniju Tejloru zbog čega je portugalski trener dobio žuti karton.

Morinjo je na konferenciji za medije posle meča kritikovao engleskog sudiju, a potom je psovao Tejlora na parkingu dok su arbitri i zvaničnici Uefe napuštali stadion u Budimpešti.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri