SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Sergej Milinković Savić oblači dres sedmostrukog prvaka Evrope

Novosti online

29. 05. 2023. u 09:31

SERGEJ Milinković Savić je odigrao svoje u Rimu. Poslednji ples na "Olimpiku" je bio impresivan, dva gola u pobedi nad Kremonezeom - 3:2.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Сергеј Милинковић Савић облачи дрес седмоструког првака Европе

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Srbin je još jednom potvrdio o kakvoj se klasi radi, a u Laciju su tužni što će ostati bez takvog fudbalskog majstora.

Italijani sve više pišu o ljubavi Milana i Sergeja. Sve su glasnije glasine da "rosoneri" žele Milinkovića Savića i da će krenuti po njega, mada nije tajna da ga prati i Inter, dok je Juventus bez Lige šampiona bez šanse da ga dovede. Na Apeninima podsećaju da je Stefano Pioli bio prvi Sergejev trener u Laciju i da bi to moglo dodatno da "pogura" transfer Srbina u redove sedmostrukog prvaka Evrope.

Fabricio Romano je potvrdio da je Daiši Kamada prvo pojačanje Milana. Japanac napušta Ajntraht kao slobodan agent, imao je brojne ponude, ali je izabrao crveno-crne. On će potpisati ugovor do 2028. godine uz godišnja primanja od tri miliona evra. Kamada igra na poziciji centralnog veznog igrača.

Takođe, u Milanu se nadaju da će Milan dovesti i Roberta Firmina, koji postaje slobodan i sigurno bi bio zanimljivo i veliko pojačanje. Osim toga, pominje se i Marko Asensio, koji je takođe slobodan od 1. jula, ali će Milan teško parirati ponudama Pari Sen Žermena i timovima iz Premijer lige. 

Naravno, Milan će morati da pojača i odbranu, Seržinjo Dest neće biti otkupljen od Barselone, a ostaje da vidimo koga će Paolo Maldini još dovesti na "San Siro". 

Sve u svemu, ako Milan dovede uz Kamadu i Sergeja i Firmina, kreacija u ofanzivnom delu ekipe i završnica definitivno neće biti problem...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!