DOMINACIJU ŽFK BREZNICA U CRNOGORSKOM PRVENSTVU (FOTO)

M. D.

28. 05. 2023. u 23:05

Ženski fudbalski klub Breznica iz Pljevalja osvojio je osmu uzastopnu titulu prvaka Crne Gore i izborio još jednom učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

ДОМИНАЦИЈУ ЖФК БРЕЗНИЦА У ЦРНОГОРСКОМ ПРВЕНСТВУ (ФОТО)

Foto: Božidar Čabarkapa

Svoju dominaciju potvrdili su i ove sezone gdje su na kraju ubedljivo osvojili još jedno prvenstvo i ispunili svoje ciljeve.

Pobedom protiv ekipe Mladosti iz Podgorice rezultatom 6:2 došli su do 18 pobede u prvenstvu i samo jednim remijem, uz još jedno kolo, koje je ujedno i poslednje ove sezone. Titulu su proslavili na svom stadionu pred svojim navijačima.

Miljan Aničić ispunio je ono što je rekao tokom zimskih priprema da će u drugoj polusezoni šansu isključivo dobiti mlađe igračice i tako je i bilo. Ekipa koju predvodi Zoran Vuković sigurno je napravila još jedan dobar korak  .

Breznica još jednom ide u kvalifikacije za Ligu šampiona, a žreb je krajem šestog meseca kada će tim iz Pljevalja dobiti protivnike i sigurno će biti prilika da se napravi jedan iskorak na evropskoj sceni. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna