MILOJEVIĆ EMOTIVAN: Voleo bih više ovakvih utakmica! KERKEZ: Pokazali smo se protiv Zvezde kako treba

Novosti online

25. 05. 2023. u 23:30 >> 23:32

FUDBALERI Crvene zvezde osvojili su po treći put Kup Srbije u nizu, a dupla kruna crveno-belih bila je oproštaj Miloša Milojevića od tima sa "Marakane".

МИЛОЈЕВИЋ ЕМОТИВАН: Волео бих више оваквих утакмица! КЕРКЕЗ: Показали смо се против Звезде како треба

FOTO: M. Vukadinović

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević se osvajanjem 27 kupa Srbije i trećom duplom krunom u nizu oprostio od Crvene zvezde na čijoj će klupi biti još jednu utakmicu.

- Fantastičan je osećaj. Hvala mom stručnom štabu i navijačima na podršci. Voleo bih da ima više ovakvih utakmica. Verujem da bi to podiglo kvalitet lige. Krenulo je nekim tokom koji više odgovara njima. Pokazali smo da imamo karakter. Bez obzira što je prvenstvo rešeno, da imamo kvalitet da se vratimo i rešimo utakmicu, poručio je Milojević.

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez rekao je da nema šta da zameri svojim pulenima.

- Nemam šta da zamerim momcima. Ponosan sam. Bio bi još ponosniji da smo uzeli kup. Posle dugo vremena smo se protiv Zvezde pokazali kako treba. Znamo koliko dugo zvezda nije izgubila utakmicu. Znali smo i kada napadamo i kada se branimo šta hoćemo. Znamo koliko su opasni, žal postoji. Momcima mogu da kažem da ovo što pre zaboravimo. U nedelju imamo utakmicu u prvenstvu, pa zasluženi odmor pre evropske jeseni. Milošu Milojeviću čestitam. Želim mu sreću u novom klubu, rekao je trener Čukaričkog.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi